fbpx skip to Main Content
Сдружение “Бъдеще чрез спорт” и Интер официално обявиха първия камп на „нерадзурите“ България

Сдружение “Бъдеще чрез спорт” и Интер официално обявиха първия камп на „нерадзурите“ България

Техническият директор на Inter Academy Camp Марко Монти, който от вчера е на специална визита в България, официално обяви предстоящия първи камп на „нерадзурите“ у нас – от 10 до 15 юли в гр. Бяла, обл. Варна. На пресконференция в столичния хотел “Downtown” по-рано днес, в присъствието на един от главните треньори в академията на италианския гранд – Андреа Рати, партньорите си от Сдружение „Бъдеще чрез спорт“ и кмета на Община Бяла Анастас Трендафилов, юношата на 18-кратния шампион на Италия приветства страната ни като домакин на детския футболен лагер.

Монти не скри задоволството си от предстоящата съвместна работа с неправителствената организация, като не скри, че очакванията му са Inter Academy да се установи трайно в България. Бившият защитник на Интер, Лацио и Аталанта изрази надежди, че предстоящото това лято събитие на морето не само ще даде възможност на децата да подобрят чисто техническите и тактическите си умения, но и ще им помогне да израснат като личности.

Припомняме, че първото издание на Inter Аcademy Camp в България ще се състои през втората седмица на месец юли – от 10-и до 15-и, в град Бяла, област Варна. Подобно мащабно събитие не е нещо ново както за китното градче на Българското Черноморие, така и за Сдружение „Бъдеще чрез спорт“ и Община Бяла. Миналото лято – от 1-ви до 6-и август, двете страни си партнираха успешно при организацията на Milan Junior Camp Бяла 2017, в който участие взеха 122 деца от страната и чужбина.

Повече информация за събитието можете да откриете на официалния сайт на събитието – http://ftsport.org/intercamp, както и на Facebook-страницата – https://www.facebook.com/intercampbulgaria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *