fbpx skip to Main Content
Италианският гранд Интер избра пет българчета

Италианският гранд Интер избра пет българчета

Италианският гранд Интер официално избра петте деца, които ще имат рядката възможност да изживеят три невероятни дни в Милано. „Нерадзурите“, които това лято за първи път организираха детски футболен лагер у нас благодарение на Сдружение „Бъдеще чрез спорт“, ще предоставят на талантите уникалния шанс да усетят отвътре атмосферата в лагера на 18-кратния шампион на Италия.

Никола Цариградски, Дейвид Луканов, Наско Янев, Теодор Радински и Илия Петров впечатлиха треньорите от Академията на Интер както с представянето си на тренировките, така и по време на проведените тестове. Щастливците ще пътуват в края на ноември, изцяло на разноските на Сдружение „Бъдеще чрез спорт“, до Милано, където ще посетят главния офис и музея на Интер, ще се разходят в „дома“ на „нерадзурите“ – стадион „Сан Сиро“, ще посетят две тренировки на юношите и ще се насладят на дербито Интер – Милан в „Примаверата“. „Черешката на тортата“ пък ще бъде двубой от Серия „А“, който ще изгледат на живо.

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ INTER ACADEMY CAMP BULGARIA 2018 ВИЖТЕ ТУК!

Припомняме, че първият Inter Academy Camp Bulgaria се проведе между 10 и 15 юли тази година, а домакин бе китното морско градче Бяла, обл. Варна. Първият лагер на на „нерадзурите“ у нас предложи незабравими емоции на 107 деца от страната и чужбина. Малчугани и юноши имаха възможност да се насладят както на разнообразните тренировки, така и на проведените специални тестове. В свободното си време пък ги очакваха множество забавни активности, подготвени от организаторите и главните партньори на събитието.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *