skip to Main Content
Цели осем участници от IACB 2021 заминават за Италия

Цели осем участници от IACB 2021 заминават за Италия

Цели осем участници от третото издание на Inter Academy Camp Bulgaria ще имат възможността да са част тази есен от уникалното преживяване в Милано, наречено Inter Academy Experience. Благодарение на дългогодишното партньорство между Сдружение „Бъдеще чрез спорт“, главен организатор на детския футболен лагер, Община Бяла и Inter Club Bulgaria, в края на октомври българската „делегация“ на Апенините ще бъде близо два пъти повече от обикновено.

Колективът от италиански и български треньори определи петимата участници, които направиха най-силно впечатление по време на Inter Academy Camp Bulgaria 2021, както с качествата и поведението си по време на лагера, така и с резултатите от проведените тестове. Боян Цеков, Борислав Тричков, Кай Заров, Денис Тодоров и Динко Господинов заедно с избраните от фен клуба на Интер в България Калин Дъров, Адриан Иванов и Божидар Пенчев ще имат уникалната възможност да се насладят на невероятен уикенд в Италия.

По време на трите дни в Милано децата ще се докоснат до магията на настоящия носител на Скудетото, ще се запознаят отблизо с неговата велика история, ще посетят главния офис на клуба и ще имат рядката привилегия да стъпят на терена на митичния “Сан Сиро” и да изгледат на живо двубой на “нерадзурите” от Серия “А”.

Припомняме, че това лято, продължение на една седмица – между 2 и 7 август, 90 деца от цялата страна и чужбина, включително Италия, Германия, Франция, Русия, Португалия и др., бяха част от футболния лагер на „нерадзурите“ у нас. Това бе трето посещение за световния гранд на родна земя, но първо като действащ шампион на Италия, което направи емоцията и преживяването за деца, родители, треньори и организатори още по-незабравимо.

Сдружение „Бъдеще чрез спорт“ и Интер са дългогодишни и успешни партньори, като взаимните им проекти датират от началото на 2018 година. Всички те се радват на безрезервната подкрепа на Община Бяла, която постепенно, благодарение на бившия кмет Анастас Трендафилов и настоящия Пеньо Ненов, превърна през последните години китното градче на родното Черноморие в своеобразна лятна столица на спорта.

Повече информация за Inter Academy Camp Bulgaria 2021 можете да откриете на официалния сайт http://interacademycamp.bg/ или на Facebook-страницата https://www.facebook.com/intercampbulgaria/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top