skip to Main Content
Интер Академи Камп се завръща през август 2021

Интер Академи Камп се завръща през август 2021

Скъпи приятели,
Голямата новина е факт! Крачещият уверено към своята първа титла от 11 години насам тим на Inter се завръща у нас, за да организира от втория си опит третото издание на Inter Academy Camp Bulgaria!
Миналогодишното събитие пропадна заради пандемията от Covid-19, но сега италианският гранд и неговият български партньор – Сдружение „Бъдеще чрез спорт“, са повече от амбицирани да организират през лятото третия вълнуващ детски футболен лагер на „нерадзурите“.
Трикратният властелин на Европа и почти сигурен нов шампион на Италия ще гостува отново в китното градче Бяла на родното Черноморие в периода между 2 и 7 август. В рамките на една слънчева и незабравима седмица специалисти от академията на клуба, в компанията на свои доказани български колеги, ще тренират таланти от страната и чужбина на възраст между 5 и 17 години.
В предишните две издания на Inter Academy Camp Bulgaria – през 2018 и 2019 година, участие взеха над 220 деца от цял свят, като и след двата кампа имаше невероятни изненади за най-изявените деца. Впечатлилите с представянето си таланти имаха възможността, изцяло на разноските на Сдружение „Бъдеще чрез спорт“, да прекарат три незабравими дни в Милано, да посетят новата централа на клуба, да се запознаят облизо с великата история на Интер, да стъпят на митичния „Сан Сиро“, да изгледат две победи на своите любимци и да се срещнат лично с тях след мача.
Повече информация за Inter Academy Camp Bulgaria 2021 можете да откриете на официалния сайт http://interacademycamp.bg/ или на https://www.facebook.com/intercampbulgaria/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top