skip to Main Content
Техническият директор на Inter Academy официално обяви първия камп на „нерадзурите“ България

Техническият директор на Inter Academy официално обяви първия камп на „нерадзурите“ България

Техническият директор на Inter Academy Camp Марко Монти, който от вчера е на специална визита в България, официално обяви предстоящия първи камп на „нерадзурите“ у нас – от 10 до 15 юли в гр. Бяла, обл. Варна. На пресконференция в столичния хотел “Downtown” по-рано днес, в присъствието на един от главните треньори в академията на италианския гранд – Андреа Рати, партньорите си от Сдружение „Бъдеще чрез спорт“ и кмета на Община Бяла Анастас Трендафилов, юношата на 18-кратния шампион на Италия приветства страната ни като домакин на детския футболен лагер.

Монти не скри задоволството си от предстоящата съвместна работа с неправителствената организация, като не скри, че очакванията му са Inter Academy да се установи трайно в България. Бившият защитник на Интер, Лацио и Аталанта изрази надежди, че предстоящото това лято събитие на морето не само ще даде възможност на децата да подобрят чисто техническите и тактическите си умения, но и ще им помогне да израснат като личности.

Припомняме, че първото издание на Inter Аcademy Camp в България ще се състои през втората седмица на месец юли – от 10-и до 15-и, в град Бяла, област Варна. Подобно мащабно събитие не е нещо ново както за китното градче на Българското Черноморие, така и за Сдружение „Бъдеще чрез спорт“ и Община Бяла. Миналото лято – от 1-ви до 6-и август, двете страни си партнираха успешно при организацията на Milan Junior Camp Бяла 2017, в който участие взеха 122 деца от страната и чужбина.

Повече информация за събитието можете да откриете на официалния сайт на събитието – http://ftsport.org/intercamp, както и на Facebook-страницата – https://www.facebook.com/intercampbulgaria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top