fbpx skip to Main Content
Техническият директор на Inter Academy пристига на специална визита в България

Техническият директор на Inter Academy пристига на специална визита в България

Техническият директор на Inter Academy – Марко Монти, пристига у нас в края на месеца по специална покана на Сдружение „Бъдеще чрез спорт“, което съвместно с италианския гранд ще организира това лято първия детски футболен лагер на „нерадзурите“ в България. Един от ръководните фактори в академията на гранда от Милано е юноша на клуба, като в кариерата си в Серия „А“ е носил екипите на Интер, Лацио и Аталанта.

Заедно с Монти в България ще пристигне още един от главните треньори в Академията – Андреа Рати. Заедно с партньорите си от Сдружение „Бъдеще чрез спорт“ те ще дадат специална пресконференция на 30 януари, от 11:30 часа, в столичния хотел “Downtown”. На нея двете страни ще разкрият детайли както за предстоящия това лято първи камп на Интер у нас, така и за бъдещите си съвместни планове.

Първото издание на Inter Аcademy Camp в България ще се състои през втората седмица на месец юли – от 10-и до 15-и, в град Бяла, област Варна. Подобно мащабно събитие не е нещо ново както за китното градче на Българското Черноморие, така и за Сдружение „Бъдеще чрез спорт“ и Община Бяла. Миналото лято – от 1-ви до 6-и август, двете страни си партнираха успешно при организацията на Milan Junior Camp Бяла 2017, в който участие взеха 122 деца от страната и чужбина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *