fbpx skip to Main Content
Първият IACB остави в историята безброй усмивки и щастливи деца (видео и снимки)

Първият IACB остави в историята безброй усмивки и щастливи деца (видео и снимки)

Първият Inter Academy Camp Bulgaria вече е в историята. Първият детски футболен лагер на „нерадзурите“ у нас предложи незабравими емоции на 107 деца от страната и чужбина, които си тръгнаха от китното морско градче изключително доволни от преживянето, но и леко тъжни от настъпилия край на една „черно-синя“ приказка.

В продължение на шест дни – между 10 и 15 юли, талантите тренираха под ръководството на специалистите от Inter Academy, на които помагаха изявени български колеги. Децата имаха възможност да се насладят не само на разнообразни тренировки, включващи технически, тактически и кондиционни упражнения, но и да проведат специални тестове на терен, които да покажат какво е моментното им ниво.

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ INTER ACADEMY CAMP BULGARIA 2018 ВИЖТЕ ТУК!

Своите знания на малчуганите предадоха главният координатор на италианския екип Луйджи Майнолфи и колегите му Габриеле Дзанон, Андреа Карнио, Матео Малгарини и Джузепе Фонсека. От българска страна пък за подобряването на уменията на участниците се грижиха Калоян Георгиев, Емануел Луканов, Троян Радулов, Александър Капитански, Станислав Антонов, Ганчо Проданов и Мартин Петков.

Освен на двуразовите тренировки децата имаха възможност да се включат в организирания турнир по Pro Evolution Soccer и специалната игра на Nike, като за най-добрите имаше подаръци, осигурени от партньорите на събитието. С изненади за всяко едно от децата се включиха и MasterCard и официалният фенклуб на Интер в България, а за родителите се бе погрижил автомобилният гигант Волво.

Финалният ден на Inter Academy Camp приключи със специална хореография, турнир и множество снимки за спомен с организаторите от Сдружение „Бъдеще чрез спорт“ и Община Бяла и треньорите на кампа. Най-големи и специални благодарности по време на официалната церемония по закриването на лагера бяха отправени по адрес на кмета на град Бяла г-н Анастас Трендафилов, който съдейства изключително много за благоприятното протичане на детското футболно събитие.

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ INTER ACADEMY CAMP BULGARIA 2018 ВИЖТЕ ТУК!

Стотици снимки, дело на приятелите от Build Video, запечатаха усмивките на всички деца на възраст от 5 до 17 години, които в рамките на шест дни дадоха най-доброто от себе си, за да попаднат сред избраните пет, които ще имат шанс да покажат качествата си по време на Inter Academy Day в Милано. В края на церемонията малчуганите получиха специални сертификати за участие в кампа, а някои от щастливците си тръгнаха с подписани от футболистите на Интер фланелки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *