fbpx skip to Main Content
Записванията за Inter Academy Camp вече текат с пълна пара

Записванията за Inter Academy Camp вече текат с пълна пара

Записванията за първия Inter Academy Camp Bulgaria вече текат с пълна пара. От 30 януари, когато на пресконференция в София официално бе обявен кампът на „нерадзурите“ у нас, до 31 март тези, които искат да се докоснат до магията на италианския гранд, могат да се възползват от промоционалните пакети.

Техническият директор на академията на Интер – Марко Монти, който лично присъства на събитието в столицата, гарантира, че малчуганите ще се потопят надълбоко в атмосферата на трикратния европейски клубен шампион. Легендарният капитан и настоящ вицепрезидент на клуба – Хавиер Санети, пък призова децата в България да се включат в първия Inter Academy Camp, за да изживеят едно незабравимо лято.

Припомняме, че първото издание на Inter Аcademy Camp в България ще се състои през втората седмица на месец юли – от 10-и до 15-и, в град Бяла, област Варна. Подобно мащабно събитие не е нещо ново както за китното градче на Българското Черноморие, така и за организатора Сдружение „Бъдеще чрез спорт“ и основния му партньор в лицето на Община Бяла. Миналото лято – от 1-ви до 6-и август, двете страни си партнираха успешно при организацията на Milan Junior Camp Бяла 2017, в който участие взеха 122 деца от страната и чужбина.

Повече информация за Inter Academy Camp Bulgaria можете да откриете на официалния сайт на събитието – http://ftsport.org/intercamp, както и на Facebook-страницата – https://www.facebook.com/intercampbulgaria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *